My life, your entertainment

Världens bästa mat
För några veckor sedan när vi åkte till Halmstad, jag, pappa och faster så stannade vi och åt och jag var inte så hungrig då så jag orkade inte en pizza då vi var på en pizzeria så jag tog en nuggetstallrik istället, förväntade mig inte alls att det skulle vara så mycket mat. Men det var något utav det godaste jag ätit så sedan dess så har jag tjatat om att vi ska åka tillbaka men som ni såg i ett tidigare inlägg så är våran bil inte så säker att köra långa sträckor med HAHA! 
 
Frappuccino
Åkte ut en sväng igår, inte haft lust att åka in till stan något men igår åkte jag och åkte till torget. Skulle egentligen bara köpa mat till mössen men fick med mig en bh hem också, min favorit gick lixom totalt sönder här om dagen HAHA! 
 
Efter att jag vart där så åkte jag till Netto och sedan in till stan och köpte mig en Frappuccino. Var så himla varmt så jag svettades och sån brukar kyla ner mig ordentligt haha. Till och med pappa påpekade att jag var glansig när jag kom hem. Han hade även hämtat ut två paket till ig som jag öppnade, kan visa i ett annat inlägg vad det var i dom :) 
 
Idag så har jag inte gjorts¨mycket heller, var iväg och handlade med farmor, farfar och pappa och hämtade sedan ut ett till paket med min favoritprimer. 
Nu under kvällen har jag bara kollat några avsnitt av 7th heaven, lite notalgi. Kollad på den serien för många år sedan när den gick på tv men älskar den så var tvungen att se om den haha! Har typ två säsonger kvar tror jag.
 
Men nu är jag bara så trött så jag ska bara vila lite med musik :) Hoppas ni haft en bra vecka än så länge. 
 
 
Next to you
Någon mer som sätt Ack Värmland? Jag älskar serien och tycker dom är sköna! Jag som också älskar dialekter älskar ju att ligga och lyssna på deras härliga dialekt haha. Har än så länge bara sett säsong ett, tror dom är mitt uppe i inspelningen av säsong två.
Mia Skäringer känner man ju igen sedan tidigare men Ida Hallquist som spelar Mias dotter Fanny har även ett stort intresse för musik och har spelat in några låtar, min favorit än så länge är "haters". Men nu för några veckor sedan så släppte hon en ny låt tillägnad hennes syster som är tillagd i spellistan. Tycker ni ska ta och lyssna på den! :)